Telefon 0741022789
Email office@asigurari-acasa.ro
Birou Bulevardul Oituz 22, Onesti
PARTENER TRANSILVANIA BROKER

VINO IN ECHIPA

image

Completeaza formularul si un agent Acasa Asigurari te va contacta in cel mai scurt timp, pentru a-ti oferi consultanta de care ai nevoie.


  CUM INCEPEM?

  Contact

  Vrei sa fii contactat?

  Pentru orice detalii legate de serviciile noastre, te rugam sa ne contactezi folosind datele de contact de mai jos sau completand formularul.

   Contact

   BIROU ONESTI

   Bulevardul Oituz 22

   Telefon

   077067758

   Email

   E: office@asigurari-acasa.ro

   Program

   Luni Vineri: 10:00-18:00
   Sambata: 10:00-14:00
   Duminica inchis

   DESPRE NOI

   Misiunea Noastra

   Misiunea noastra este sa contribuim la un viitor fara incertitudine al romanilor. Echipa noastra de agenti sustinuta de angajatii profesionisti din back office este pregatita sa devina un partener financiar al clientilor nostri, care sa contribuie la educarea acestora despre beneficiile incheierii politelor de asigurare. In acelasi timp, continuam sa inovam proactiv pentru a satisface si depasi nevoile clientilor intr-o piata aflata intr-o evolutie accelerata, investind in digitalizare si crearea de noi produse adaptate la viitor.

   Viziunea noastra este sa fim un exemplu de inovativitate si profesionalism in piata de brokeraj in asigurari, mergand mai presus de vanzare si devenind un partener si consilier de incredere al clientilor nostri. Pentru a pastra cele mai inalte standarde de calitate, ne-am axat mereu pe colaborarea cu expertii cu experienta in domeniu si cu abilitati interpersonale dovedite.